WEBDESIGN

WEBDESIGN

Ben je op zoek naar een website die nieuwe klanten oplevert voor je bedrijf?

 

Wat is het doel van je website?

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar wat jij verlangt van een website en wat het doel is van een website voor jouw bedrijf : informatie geven, producten verkopen, nieuwe klanten vinden?  Dit houden we steeds voor ogen tijdens de ontwikkeling en bouw van jouw nieuwe website.

 

Een mobielvriendelijke website :

De websites die wij bouwen zijn perfect leesbaar op elk toestel : pc, laptop, tablet of smartphone.  Niet enkel belangrijk voor de bezoekers aan je website, ook Google kijkt naar mobielvriendelijkheid om de ranking van je website te bepalen.

 

Teksten :

Een website moet duidelijk en overzichtelijk zijn.  Een fraaie maar eenvoudige vormgeving, een gebruiksvriendelijke navigatie en vlot leesbare teksten, ook op mobiele toestellen.

 

Veilig en conform de privacy wetgeving :

Elke website die wij bouwen is een “https” website met een veilige verbinding.  En je website voldoet aan de huidige GDPR / privacy wetgeving.  We zorgen voor een hosting op veilige servers, professionele emailadressen en regelmatige back-ups van je website.

 

Zichtbaarheid op Google :

Gevonden worden op de eerste pagina’s van Google is van cruciaal belang.  Stel jezelf de vraag : “Wat zou een potentiële klant, op zoek naar mijn bedrijf, ingeven in Google?”  Door Google optimalisatie bereik je deze klanten.  Op een doeltreffende en meetbare manier.

 

Op deze manier bouwen we websites die nieuwe klanten opleveren en die zichzelf snel terug verdienen.  Een website volledig op maat van jouw bedrijf.

 

Contacteer ons nu voor jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer ons nu voor jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze klanten zeggen :

“Trouwens nogmaals bedankt voor de mooie website, heb er zeer veel positieve reacties van.  Ik kan al bijna niet meer volgen met de werken uit te voeren, we zijn al 10 maanden verder aan het plannen.”

Sam

 

“Hi Marc, Top! Ik wil jullie nogmaals super hard bedanken voor het geleverde werk! De site ziet er top uit!”

Andy

“Ik heb net de website bekeken, voor mij is het perfect in orde.  Hartelijk dank om alles zo netjes uit te werken, ik ben tevreden.  Puik werk geleverd van u, dankjewel.”

Ben

 

“Eén week nadat de nieuwe website online staat : “Ik heb al een eerste aanvraag voor offerte gisteren binnen gekregen.  Super!”

Stef

“Wij zijn blij met wat we te zien kregen betreffende onze nieuwe website, waarvoor onze dank.”

Johan

 

“Prachtig werk, precies zoals ik het wil! Ook op de smartphone ziet het er goed uit!”

Daisy

 

“Zeer knap werk op deze korte tijd!”

Niels

Peter Druyts Schrijnwerkerij

Ravels

G&S Technics

Vlimmeren

Caers grond- en tuinwerken

Turnhout

Marc Dijckmans

marc@calidamarketing.be

0483 / 313.515

Vredestraat 16

2300 Turnhout

Marc Dijckmans

Vredestraat 16

2300 Turnhout

marc@calidamarketing.be

0483 / 313.515

Bel Calida Marketing