WERKWIJZE

WERKWIJZE

[ufbl form_id=”1″]

Kennismakingsgesprek

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar wat jij verlangt van een nieuwe website.  We geven je professioneel advies en bespreken wat voor jouw bedrijf en jouw budget de beste oplossing is.

 

Wij bouwen betaalbare websites

Onze prijzen zijn “all-in”, zonder dat er later onaangename extra’s bijkomen. En aangezien we ervoor zorgen dat je nieuwe website nieuwe klanten oplevert, heb je je investering snel terug verdiend.

 

Laat ons het werk doen

Tijdens de bouw van jouw website nemen we al het werk uit handen.  We verwerken je logo, schrijven teksten voor je website en we verwerken het aangeleverde fotomateriaal.  We bouwen een professionele website, 100 % op maat van jouw bedrijf.  

 

We staan steeds voor je klaar

Ook nadat je nieuwe website opgeleverd is en online geplaatst is staan we klaar.  Enkele extra foto’s op je website plaatsen, een aanpassing in de teksten, een beter zicht krijgen op het aantal bezoekers op je site?  Eén telefoontje of mail volstaat.

Onze klanten zeggen :

 

“Van opvolging en service gesproken… top!!!  Marc, Annick, het was heel fijn samenwerken met jullie.  Jullie zijn echt super!!  Bedankt!”

Daisy

 

“Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking en het mooie resultaat.  Ik heb al veel goede reacties gekregen. Nogmaals bedankt.”

Nick

 

“Ik heb juist de site bekeken.  Ik vind het geweldig!!  Ook op de smartphone.  Heel hard bedankt in ieder geval.  Ik was van de week al heel content.  Echt super!!”

Hans

 

“Bedankt voor je hulp!! En nogmaals bedankt voor de site! Ik krijg er goeie reacties op.”

Andy

Marc Dijckmans

marc@calidamarketing.be

0483 / 313.515

Vredestraat 16

2300 Turnhout

Marc Dijckmans

Vredestraat 16

2300 Turnhout

marc@calidamarketing.be

0483 / 313.515

Bel Calida Marketing