WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Calida Marketing  is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt naar zelfstandigen, kmo’s en starters. Wij bouwen betaalbare websites, zorgen voor regionale zichtbaarheid in Google en geven advies op maat. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we waar we over praten. Internetmarketing is niet de toekomst, wel de realiteit vandaag. Wij streven ernaar dat elke ondernemer en elk bedrijf een goed renderende website heeft. Een website die nieuwe klanten oplevert. Niet in de toekomst, wel vandaag.

Calida Marketing webdesign

Marc Dijckmans

 

Mijn 25 jaar ervaring in marketing & sales combineer ik met een grote passie voor websites en internet. “Luisteren naar” en “adviseren” staan centraal in elk gesprek met een zaakvoerder. Op deze manier komen we samen tot de ideale oplossing, speciaal op maat voor jouw bedrijf. Laat ons koffie drinken en over websites praten.

 

marc@calidamarketing.be

Calida Marketing webdesign

Marc Dijckmans

 

Mijn 25 jaar ervaring in marketing & sales combineer ik met een grote passie voor websites en internet. “Luisteren naar” en “adviseren” staan centraal in elk gesprek met een zaakvoerder. Op deze manier komen we samen tot de ideale oplossing, speciaal op maat voor jouw bedrijf. Laat ons koffie drinken en over websites praten.

 

marc@calidamarketing.be

Calida Marketing webdesign

Annick Claes

 

Door mijn jarenlange ervaring in customer service, schrijf ik KLANTGERICHT in hoofdletters.  Alle projecten en websites volg ik op met het nodige enthousiasme en de gevraagde nauwkeurigheid.  Elke Calida Marketing klant wordt door mij persoonlijk begeleid, van a tot z. Vragen? Ik sta steeds voor jullie klaar.

 

annick@calidamarketing.be

Calida Marketing webdesign

Annick Claes

 

Door mijn jarenlange ervaring in customer service, schrijf ik KLANTGERICHT in hoofdletters.  Alle projecten en websites volg ik op met het nodige enthousiasme en de gevraagde nauwkeurigheid.  Elke Calida Marketing klant wordt door mij persoonlijk begeleid, van a tot z. Vragen? Ik sta steeds voor jullie klaar.

 

annick@calidamarketing.be

Calida Marketing webdesign

Vredestraat 16

Turnhout

0483 / 313.515

marc@calidamarketing.be